Jaktligt avslut på 2018

Ja, vi fick ett jaktligt avslut på vårt 2018 då vi var med på andjakt precis hela dagen. Alla hundarna gjorde bra ifrån sig och Fire gjorde sin debut på praktisk jakt.

Lykka är min lilla stjärna och är pålitlig i jaktliga sammanhang. Hon apporterar med sån säkerhet och är väldigt stabil att ha vid sin sida. Denna säsongen har hon verkligen visat vilken erfarenhet hon samlat på sig och jag längtar till den dag jag själv kan skjuta för henne.

Bliss har växt enormt under denna säsongen! Hon gör precis det hon ska och jag börjar verkligen känna att jag kan lita på att hon gör sitt jobb så jag kan slappna av och bara låta henne jobba på. Nästa säsong ska hon få samla på sig erfarenhet och få gå på svårare apporter – då kommer hon snart kunna mäta sig med sin mamma.

Fire gjorde en fin debut – han kladdade lite grann, men överlag gjorde han ett bra jobb för att vara allra första gången med varmvilt. Han apporterade t o m skammat vilt utan krusiduller. Nu blir det till att passa ut en neoprenväst till min ”lilla” grabb med!

Hoppas ni också hade ett fantastiskt hundigt och fint nyår!