Planerad kull 2024

Om allt går som planerat så kommer jag para ”Iris”, Ippika’s Qulör, under andra halvan av 2024. Hane är preliminärt redan bestämd och för dig som är väldigt intresserad av en valp efter Iris, så finns möjligheter att träffa Iris och prata med såväl mig som hennes matte i god tid innan.

Valpar från mig placeras i första hand hos dig som tänker satsa på jaktprov i olika former. Jag har ett starkt önskemål, för att inte säga krav, på att man planerar  starta åtminstone B-prov NKL även om huvudsporten är en annan. För även andra officiella sporter kan vara tänkbara om du har höga ambitioner, men ingen valp säljs enbart som vandringssällskap, joggingkompis eller för enklare hobbyträning.

Jag förbehåller mig alltid fri prövningsrätt i val av valpköpare.


Ippika’s Qulör

Född: 2021-10-21
E: Indragårdens Qnut
U: Ippika’s Amarula Wild Fruit

HD: A/A
ED: 0/0

Öga: UA, 2022-12-30

DNA-testad fri (Laboklin):
PRA1, PRA2, PRCD-PRA
ICT, NCL, GRMD