Expired Event

Kennelträff 2022

17 juni, 2022 - 19 juni, 2022

17:00 - 16:00

I år har kenneln bokat en hel våning på vackra Höjalens vandrarhem. Vi har tillgång till åkermark, skog och vatten för individanpassad träning hela helgen. Utöver träningen blir det gemensamma middagar och bara trevlig samvaro. Och givetvis finns möjlighet till problemlösning, hjälp och diskussioner kring andra sporter och vardagslydnad.

Kenneln står för markhyra, halva boendekostnaden, frukost och fika.  Kenneln kommer också att stå för dummies, skott och vilt som används under helgen. Lunch löser man på egen hand och middagen samordnas.

Det finns 10 rum, varav 9 är anpassade för 2 vuxna. Ett av rummen är ett enkelrum och också det enda rummet med egen toalett. Dusch finns i korridoren och vi har såväl kök som gemensamt utrymme inne om vädret skulle vara trist. Möjlighet att ställa husvagn eller husbil finns.

Kostnad boende på vandrarhemmet: 500-800 per rum (då ingår två nätter). Slutpriset beror på hur många som bokar rum. Hundar är givetvis välkomna in på rummen, men just av hygienskäl tar man med egen kudde och täcke.

Kostnad boende i egen husbil/husvagn: 200 per natt

Lunch och middag står du för själv, men middagen samordnas och är det fint väder kan vi grilla tillsammans.

Först till kvarn att boka rum och ställplats gäller.

Välkomna!