Lydnadskurs med Carin Bengtsson

Jag är SÅ glad att kunna meddela att Carin Bengtsson håller lydnadskurs den 15-16/9 2018! Carin är en av min absoluta favoritinstruktörer och grym på detaljer.


Det blir en individanpassad tävlingslydnadskurs på två heldagar för Carin Bengtsson! Kursen vänder sig till dig som redan håller på med tävlingslydnad och behöver hjälp och inspiration i din träning. Det spelar ingen roll om du är i startklass eller i klass 3 – då Carin hjälper dig på den nivå du är!

Vem är Carin Bengtsson?
Carin har tränat och tävlat tillsammans med sin border collie Lyxa i lydnad, agility och vallning. Carin och Lyxa har även representerat det svenska lydnadslandslaget vid ett flertal tillfällen på både NM och VM förutom nationella starter på lydnads-SM. Lyxa är också godkänd vallhund på både får och nöt och i agility är det klass 2.


Carins träningsfilosofi är att genom att planera och strukturera sin träning med fokus på engagemang och självförtroende får man en bra grund att bygga vidare på oavsett var man befinner sig i sin träning. Den mentala biten är också en viktig grund som Carin lägger stor vikt vid. Detta sammantaget gör att Carin tillsammans med sin hund alltid vill prestera på deras högstanivå på mästerskap vilket glädjande nog har lett till bl a 1 SM-guld, 2 SM-silver, 6:a på VM samt ytterligare en VM-finalplats, 4:a resp. 6:a på NM.

När: 15-16/9 2018, 08:30-16:00 båda dagarna
Var: Norra Skåne/Södra Kronorberg – väntar på bekräftelse
Antal platser med hund: 6
Antal platser observatör: 4
Pris: 2250 inkl. fika för deltagare med hund, 1000 kronor för observatörer

Anmäl genom att mejla till: kontakt@flickerinflames.com

Först till kvarn gäller!