Expired Event

Klicker- och lydnadsspecial i Vinslöv

15 juni, 2019 - 16 juni, 2019

10:00 - 16:00

På efterfrågan kommer här nu en helgkurs för dig som är ny i klicker- och/eller tävlingslydnadsvärlden! Kursen passar även dig som istället för lydnad planerar att träna och kanske tävla inom rallylydnad, HtM eller Freestyle. Det blir en liten grupp på max 6 deltagare, vilket gör att du får mer individuell hjälp.

Under lördagen får du introduktion i såväl vad det innebär att verkligen klickerträna (i motsats till bara ”använda klicker”) och därmed också insikt i, och förståelse för, den terminologi som används. Vi kommer bl a gå igenom begrepp såsom kriterier, förstärkningsfrekvens, timing, förstärkningskvalitet, kedjor, sekvenser, shaping, targeting och luring. Vi går igenom begreppen ett och ett och tränar däremellan för att du ska få så god förståelse. som möjligt.

Under söndagen kommer vi gå igenom grunderna i lydnad, vad grundfärdigheter är samt påbörja träningen mot startklass. Du kommer få träna dig på att dela upp momenten och planera din träning i enlighet med vad du fick med dig från dag 1. Du kommer också få hjälp med samtliga moment i startklass och vi pratar om hur du bygger upp ork och motivation hos din hund för att orka en hel lydnadsklass.

När:  Lör 15/6 – Sön 16/6, 10:00 – ca 16:00
Var: Vinslöv
Antal deltagare: 6
Pris: 1750 inkl. moms för båda dagarna, 1000 inkl. moms för en av dagarna

Anmälan skickas till kontakt@flickerinflames.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *