2019

Jag vill att 2019 ska bli något särskilt.

Det önskar man kanske att varje år ska bli förstås. Men på något sätt så tänker jag att 2019 ska bli året då jag aktivt börjar jobba med förändringar jag så gärna vill se hos mig själv.

Det finns saker jag vill sluta med och saker jag vill börja med. Det finns sådant som jag vill göra mer av och sådant jag vill göra mindre av. Det finns tankegångar och känslor jag vill förändra. Det är så många saker – även om de flesta är små saker – så inser jag att om jag kan jobba med dem alla så kommer det innebära en ENORM skillnad för mig. På många sätt. Och jag säger att jag ska jobba med dem alla under 2019 – för jag är inte så naiv att jag tror att jag ska kunna landa dem alla under året.

Men om jag inte börjar nu – så när?

En sak som jag ska ta tag i är skrivandet. Jag kommer försöka skriva på den här bloggen minst en gång veckan – men så ofta jag vill och har lust. Men minst en gång per vecka. Och då kommer jag skriva hur det går med mina mål, vad jag jobbar med för tillfället och hur. Jag kommer skriva om min träning och om mina hundar. Om min prestationsångest, om oförmågan att säga nej och be om hjälp och om rädslan för att inte räcka till.

Jag ser fram emot det med lite skräckblandad förtjusning. Jag gillar utmaningar och har jobbat mycket med min egen personliga utveckling genom åren. Men aldrig skrivit om det och aldrig vågat lyfta på vissa lock. De ska inte bara lyftas under 2019 – de ska kastas bort. Och den resan känns både rolig och läskig på samma gång.

Jag kommer inte att lägga upp alla mina inlägg på sociala medier – utan vill man läsa vad jag skriver, så får man aktivt gå in på den här sidan. Planen är att den ska få ett lyft under december och sen börjar jag i januari.

Välkommen att följa mig och mina hundar om du vill och är nyfiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *