Träningsgrupp: B-provsträning

1 oktober, 2021 - 31 december, 2022

Vill du vara med i en grupp där alla satsar på B-provsstart i någon klass senast under 2022? Är du beredd att åka en bit för att få till bra träning? Då kan detta vara något för dig!

Under 18 månader träffas vi 6 helger på olika platser. Räkna med upp till några timmars körtid som längsta färd. Vi turas om att arrangera träffarna och ordna mark. Du måste INTE ha tillgång till egen mark, utan kan boka olika lämpliga ställen och vi delar givetvis på kostnaden. Vilt kan jag hjälpa till att ordna och även den kostnaden delar vi på. Mat och eventuellt boende ordnar var och en själv.

Tanken är att vi gör ett B-provsupplägg vid varje tillfälle, där man får köra 1, max 2 hundar. Därefter sker fokuserad träning, där vi löser problem och hjälper varandra att växa och utvecklas tillsammans med våra hundar. Träningen kommer att vara time-boxad, så att alla får ungefär lika mycket tid varje träff.

Vi kommer att bestämma samtliga datum gemensamt, så snart vi har en grupp. Den första träffen arrangerar jag själv i närheten av Älmhult.

För att det ska funka i gruppen, så krävs att din hund kan arbeta lös bland andra hundar, att din hund kan apportera samt att du tränar positivt, helst med klickerträning. Villkoret är också att man är med och delar på markhyra oavsett om man blir sjuk eller av annan anledning inte kan vara med.

Sugen på att vara med?

Skicka mejl till: kontakt@flickerinflames.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *