Expired Event

Heldag i apportering med mjuka metoder ( utanför Karlskrona)

2 mars, 2019

10:00 - 16:00

Välkommen på en heldag med fokus på apportering med mjuka och belöningsbaserade metoder för dig med fågelhund av något slag.

Under dagen kommer vi gå igenom och prata om vad som krävs av en apportör, samt träna på en del av de grundfärdigheter den behöver och prata om vanliga problem som uppstår och hur man kan tänka för att undvika dem. All träning anpassas efter din och din hunds tidigare erfarenhet av apportering.

Exempel på innehåll:
– Fotgående
– Stadga
– Dummyhantering
– Markering och dirigering
– Sök

Kursen passar dig som är nybörjare i apportering eller är i början av din träning, alternativt dig som fått problem med t ex tuggande apporten, dåliga avlämningar eller stadgan och vill få hjälp med det. Kursen passar även dig som kommit lite längre, men vill lära mer om hur du arbetar belöningsbaserat i jaktapporteringen.

Vi arbetar uteslutande med mjuka och belöningsbaserade metoder och om du klickertränar redan, så kommer du få hjälp med att göra det i apporteringen med.

Antal deltagare: Minst 6 och max 8
Pris: 800 kronor

Anmäl genom att skicka ett mejl till kontakt@flickerinflames.com. Ange namn, adress, hundens namn, ålder och ras och uppge vilken kurs det gäller. Skriv också gärna vilken tidigare erfarenhet av apportering du har.

14 dagars ångerrätt gäller efter att du anmält dig, bortsett från om du anmäler dig senare än 14 dagar innan kursstart, då ingen ångerrätt gäller.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *