Kennelläger 2024

13 juni, 2024 - 15 juni, 2024

För 2024 har kenneln återigen bokat vackra Höjalens vandrarhem.

Vi har tillgång till åkermark, skog och vatten för individanpassad träning hela helgen. Huvudfokus blir jaktträningen, men det finns INGA krav på att man tränar jakt annars, utan vi lägger upp träningen efter hundarnas ålder och erfarenhet. Det är meningen att vi ska ha kul tillsammans ❤🤗.

Utöver träningen blir det gemensamma middagar och bara trevlig samvaro. Och givetvis finns möjlighet till problemlösning, hjälp och diskussioner kring andra sporter och vardagslydnad.

Kenneln står för markhyra, halva boendekostnaden, frukost och fika. Kenneln kommer också att stå för dummies, skott och vilt som används under helgen. Lunch löser man på egen hand och middagen samordnas.

Alla hushåll får egna rum, 3 duschar i separata rum, finns i korridoren och vi har såväl kök som gemensamt utrymme inne om vädret skulle vara trist. Möjlighet att ställa husvagn eller husbil finns.

Kostnad boende på vandrarhemmet landar på runt 500-800 per rum (då ingår två nätter). Slutpriset beror på hur många som bokar rum. Hundar är givetvis välkomna in på rummen, men just av hygienskäl tar man med egen kudde och täcke. Eventuell kostnad för externa instruktörer återkommer jag med, det beror lite på hur stor den blir 😉.

Kostnad boende i egen husbil/husvagn: 275 per natt

Lunch och middag står du för själv, men middagarna samordnas och är det fint väder kan vi grilla tillsammans.

Välkomna!